De kledingstukken die in de collectie van dit luxe merk zitten, zijn handgemaakt. Het materiaal wat het meeste wordt gebruikt om de fraaie kledingstukken te creƫren, is kwaliteits-cashmere. Prachtige stoffen die door de naaisters met de hand, tot vesten worden gevormd. De Indiaans-Amerikaanse printen zijn de ontwerpen van Carlotta Oddi, die zich heeft gespecialiseerd, in deze luxe kledinglijn. Carriagi cashmere wordt altijd aan de stoffen toegevoegd en geven het geheel een chique uitstraling. Deze cashmere wordt met 980 gram aan elk ontwerp toegevoegd.

Het assortiment van Pauw.com

In het assortiment van de webshop van Pauw, vindt je een grote voorraad van deze prachtige vesten, die door zowel mannen als vrouwen kan worden gedragen. Een mooi kleding-item wat aan elke garderobe kan worden toegevoegd en altijd actueel is. Te dragen als vest maar ook in de minder koude dagen als jasje. Kan met een jeans, rok of jurk worden gecombineerd. Ervaar de natuurlijke warmte van dit vest en geniet van de prachtige Indiaanse printen. Een comfortabel kledingstuk waar je jaren plezier van zult hebben.

Op simpele wijze online aan te schaffen bij Pauw.com. Deze webshop verkoopt uitsluitend elegante, duurzame kleding en heeft vele bekende merken in het assortiment. Tevens heeft de webshop de beschikking over meerdere winkels in Nederland. Kijk voor informatie op de website.