Je doet regelmatig een workout in een fitnesscentrum? Dan is er behoefte aan goede kleding die voldoende transpiratievocht opneemt. Met een goede workout ga je behoorlijk zweten. Al je spieren krijgen een boost en je lijf voelt zich na een stevige workout moe maar voldaan. Een total body workout zorgt voor het verstevigen van je spieren, verbrandt vet en geeft een sterker lichaam. Kleding die je bij een workout draagt, moet comfortabel blijven zitten en droog aanvoelen, ook na intense sportbeoefening.

Gorilla Wear workout shirts

De workout shirts van Gorilla Wear bestaan voor een groot gedeelte uit katoen en een klein gedeelte uit polyester. Deze samenstelling zorgt voor een shirt wat behaaglijk zit. Na een wasbeurt kun je het workout shirt snel weer dragen, omdat deze vlot weer droog is.

De workout shirts kunnen met verschillende kledingstukken worden gecombineerd. De sweatshorts en caps zijn in dezelfde kwaliteit verkrijgbaar als de shirts. Het Gorilla Wear assortiment, komt van oorsprong uit Amerika, maar is in Nederland verkrijgbaar bij officiële Gorilla dealers. Gorilla Wear Hengelo, heeft deskundige mensen in dienst die jou telefonisch of persoonlijk advies kunnen geven. Regelmatig is er een leuke sale collectie die vele euro’s kan schelen. Kijk regelmatig op de website voor informatie over de laatste aanbiedingen.